2018. március 1., csütörtök

Ananda Thai Masszázs Szalon, Sugár Üzletközpont


Nagyon büszke vagyok rá, hogy az Ananda Thai Masszázs Szalon tulajdonosai felkértek  második üzletük tervezésére is. Az elsőről (itt) írtam.

Már 2015-ben az első szalon  koncepciójának kidolgozása során is, a funkcióból következően fő szempont az volt, hogy a belső tér elegáns legyen, ugyanakkor bensőséges hangulatot, nyugalmat árasszon. Ez, az azóta folyamatosan facebook oldalukon keresztül érkező visszajelzések szerint, (itt) a lehető legjobban sikerült is.

Az új szalon egy plázában nyílt ugyan, mégis ugyanaz maradt a vizió lényege. 
Általában a bevásárlóközpontokban lévő más masszázs szolgáltatást nyújtó helyeken csak függönyökkel választják el egymástól a fülkéket, sőt a lábmasszázs fotelek egymás mellett szeparálás nélkül sorakoznak, olykor még vizuálisan sincsenek elzárva sem egymástól, sem az üvegportáltól, így a vendégek folyamatosan ki vannak téve a pláza forgatagából érkező külső ingereknek. 

Az Anandában erről szó sem lehetett. Itt a vendégek lehető legteljesebb pihenése, ellazulása érdekében született meg a tér legapróbb részlete is. 
Már a fogadótérben különös figyelmet fordítottunk a világításra, meleg, lágy fényeket alkalmaztunk. A Marburg Estelle kétféle tapétáját és a hangulat lámpákat egymáshoz úgy komponáltuk, hogy kiemeljük a tapéta ezüstös-bronz csillogását.  A sötét tónusok mélysége mellett a Dulux réznarancs színe pedig szinte ragyog. A látványt halk zene és kecses formájú aromalámpából szálló illat egészíti ki, ezek együtt teremtik meg a tökéletes atmoszférát.Fogadó tér recepcióval

Az Ananda különlegességét fokozza, hogy a Thaiföldről érkezett masszőrök, nem csupán professzionális masszázs tudásukat hozták magukkal, hanem annak autentikus szellemiségét is, szertartásaikat  gyakorolják nap mint nap. Ehhez készült a buddhista előírásoknak megfelelő oltár.

Öt masszázsszobát alakítottunk ki, kettőt ággyal, az olajos, hármat pedig matraccal, a tradicionális masszázshoz. 

Hogy még teljesebb legyen az élmény, a masszázs előtt szaunát is igénybe vehetnek a vendégek, utána természetesen a mosdóban zuhanyzási lehetőséggel.

Vendég mosdóZárásként pedig egy csésze tea, ismét a fogadó térben.


Nos, megjött a kedvetek egy klassz, lazulós programhoz? Foglaljatok időpontot online, (http://anandathaimasszazs.huvagy ugorjatok be, a Sugár Üzletközpont II. emelétén várnak!